×

Me neve:

Ndihuni më të sigurt.

Prapaveprim

Ne do të dëshironim të dëgjonim nga ju për çdo reagim në lidhje me faqen tonë të internetit ose produktet.

© 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. DRYNI | Fuqizuar dhe mirëmbajtur nga WebSol MS

HARRUAT DETAJET TUAJA?

Dizajn elegant

XS4 One  është doreza e re e projektuar per tu instaluar ne çdo lloj dere dhe ngre ne një shkallë më të lartë elegancën e kontrollit te aksesit.

Ajo është e disponueshme ne dy ngjyra (bardhë e zi) dhe shtatë ngjyra të ndryshme në sipërfaqeje.

Zgjidhje elegante me teknologji të avancuar e cila plotëson të gjitha kërkesat për ambiente dhe dizajnë të brendshme.

Teknologji e avancuar

Siguria, fleksibiliteti dhe efikasiteti janë themelet e kontrollit te aksesit.

XS4One operon me bateri dhe është i lehtë për tu instaluar. Tani mund të integroni nevojat tuaja të sigurisë fizike nëpërmjet Xs4One duke pasur kontroll te aksesit në kohë reale në çdo derë te ndërtesës tuaj.

Mbyllje e sigurte elektronike e derës me dorezë prej çeliku i cilësisë më të lartë

Jetohet dhe jetohet

Zhbllokimin e jetesës së zgjuar

Mirë se erdhët te Dryni.al.

Në ditët e sotme siguria është temë kryesore në jetën tonë. Dryni.al sjell në Shqipëri kompanitë më prestigjioze në teknologjitë e kontrollit të aksesit digjital dhe mekanik. Me një eksperiencë 5-vjecare në tregun tonë ofrojmë produktet me sigurinë më të lartë që prodhohen në Evropë dhe me gjerë.

Të udhëhequr nga integriteti, thjeshtësia dhe besimi kërkojmë që të krijojmë një lidhje afatgjatë me klientët, partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë kudo ku janë. Zhvillimi dhe inovacioni në teknologjitë e kontrollit të aksesit janë prioriteti ynë,

Ne jemi të fokusuar të edukohemi dhe trajnohemi për të ofruar zgjidhjet më të mira për klientët tanë duke përmbushur kërkesat e tyre dhe rritur sigurinë për ta.

 JETO I SIGURTE ME DRYNI.AL

LART